Ai întrebări? Specialistul Asimob îți răspunde!

Mobila produsă la comandă se încadrează perfect în spațiul destinat, fiind particularizată pe dimensiuni, materiale, culori, accesorii etc. De asemenea, beneficiați de consultanță în alegerea celei mai bune soluții de utilitate și design, spre deosebire de cea produsă în serie, care nu oferă aceste avantaje.

Realizăm la comandă orice tip de mobilier din PAL melaminat sau furniruit, MDF sau chiar lemn. Indiferent de preferințele dumneavoastră, vă asigurăm că folosim materiale și accesorii de o înaltă calitate, care oferă o granație de durabilitate și confort.

Orice produs de mobilier prezentat pe site-ul nostru este disponibil numai pe bază de comandă. Drept urmare, nu pot fi vizionate înainte de achiziționare. Pentru a vă forma o părere asupra materialelor și calității lucrărilor, vă invităm la sediul fabricii noastre. Adresa o puteți găsi accesând secțiunea Contact.

Desigur! Orice schiță, fotografie sau proiect al dumneavoastră, orice imagine dintr-un pliant, revistă sau de pe internet poate constitui un model de plecare pentru construcția mobilierului dv. de vis.

Măsurătorile se efectuează de către un angajat al firmei, care se deplasează la locul unde va fi montat mobilierul.

Transportul și montajul mobilierului sunt gratuite pe raza Județului Galați. Dacă locația dumneavoastră se află la o distanță mai mare, vom percepe o taxă de transport.

Nu afișăm prețurile deoarece fiecare proiect este unic; produsele expuse sunt orientative, fabricăm mobilierul numai pe bază de comandă. Prețul diferă de la un produs la altul, acesta fiind calculat în funcție de tipul materialelor, al accesoriilor, dimensiunile și destinația produsului etc.

Pentru a primi o ofertă de preț, este necesar să ne trimiteți schița cu dimensiuni, culori, accesorii la adresa din secțiunea Contact. În cel mai scurt timp veți primi oferta de preț personalizată la adresa email de contact indicată de către dumneavoastră. În cazul în care nu aveți schița, un specialist al nostru se va deplasa la adresă pentru a efectua măsurătorile necesare și a realiza schița.

În urma acceptării ofertei de preț, veți achita un avans de 30-40% din valoarea mobilierului, urmând ca la finalizarea montajului și recepția lucrării să achitați și diferența de preț.

Întrucât fiecare mobilier creat de noi este unic, în momentul în care lansați comanda vă vom spune și timpul maxim estimat până la finalizarea lucrării.

Desigur! Am fi chiar încântați, întotdeauna ne bucurăm să știm că avem clienți fericiți! În plus, publicând pe site-ul nostru fotografiile tale cu mobilierul nou, îi ajutați și pe alții să ia decizia corectă în alegerea fabricantului pentru mobila dorită!